Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1518187 - custom buttons not displayed for generic objects accessed through Automate menu
Summary: custom buttons not displayed for generic objects accessed through Automate menu
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: cfme-future
Assignee: Loic Avenel
QA Contact: Martin Kourim
URL:
Whiteboard: generic_objects
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-28 11:37 UTC by Martin Kourim
Modified: 2019-01-23 21:25 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-01-23 21:25:15 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: CFME Core


Attachments (Terms of Use)
buttons not displayed (deleted)
2017-11-28 11:37 UTC, Martin Kourim
no flags Details
buttons displayed in service (deleted)
2017-11-28 11:38 UTC, Martin Kourim
no flags Details

Description Martin Kourim 2017-11-28 11:37:26 UTC
Created attachment 1359791 [details]
buttons not displayed

Description of problem:
When generic object instance is accessed through the Automate menu, the customs buttons are not displayed.
When the same instance is added to service, the buttons are displayed when the generic object instance is accessed from the service.


Version-Release number of selected component (if applicable):
5.9.0.11


How reproducible:
very


Steps to Reproduce:
1. create generic object class
2. add a new Button group and new Button for generic object class
3. create new generic object instance
4. display instance summary and see that the button is not displayed
5. add the instance to service with
POST /api/services/:id
{
	"action": "add_resource",
	"resource": { "resource": { "href": "https://<addr>/api/generic_objects/:id" } }
}
5. go to "Services" / "My Services", display generic objects instances, click on the instance, see that the button is displayed

Comment 2 Martin Kourim 2017-11-28 11:38:27 UTC
Created attachment 1359792 [details]
buttons displayed in service

Comment 3 Loic Avenel 2019-01-23 21:25:15 UTC
The intent is for user to use it via Services... We are going to close this requirements


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.