Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1518142 - No flash message when successfully added PXE server
Summary: No flash message when successfully added PXE server
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: GA
: 5.10.0
Assignee: Greg Piatigorski
QA Contact: Dave Johnson
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 1519943
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-28 10:17 UTC by Jan Zmeskal
Modified: 2018-06-21 20:23 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version: 5.10.0.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
: 1519943 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2018-06-21 20:23:10 UTC
Category: Bug
Cloudforms Team: CFME Core


Attachments (Terms of Use)
5.8 and 5.9 comparison (deleted)
2017-11-28 10:17 UTC, Jan Zmeskal
no flags Details
production.log (deleted)
2017-11-28 10:21 UTC, Jan Zmeskal
no flags Details

Description Jan Zmeskal 2017-11-28 10:17:11 UTC
Created attachment 1359768 [details]
5.8 and 5.9 comparison

Description of problem:
When you successfully add PXE server, there used to be a flash message in CFME UI. It does not appear any more.

Version-Release number of selected component (if applicable):
CFME 5.9.0.9

How reproducible:
100 %

Steps to Reproduce:
1. Go to Compute -> Infrastructure -> PXE
2. Click Configuration -> Add a New PXE server
3. Fill in valid data into the form
4. Add it

Actual results:
No flash message displayed

Expected results:
In CFME 5.8, there was a message saying 'PXE Server "<server_name>" was added. See the attached screenshot. On the left, there is CFME 5.8.2.3 after adding PXE server. On the right, there is CFME 5.9.0.9 after adding PXE server.

Additional info:
production.log attached

Comment 2 Jan Zmeskal 2017-11-28 10:21:13 UTC
Created attachment 1359769 [details]
production.log

Comment 4 CFME Bot 2017-12-01 10:58:57 UTC
New commit detected on ManageIQ/manageiq-ui-classic/master:
https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/commit/96ba85799839202a42c7cb9b7b61924247fe0a80

commit 96ba85799839202a42c7cb9b7b61924247fe0a80
Author:     Greg Piatigorski <gpiatigo@gmail.com>
AuthorDate: Thu Nov 30 15:51:08 2017 -0800
Commit:     Greg Piatigorski <gpiatigo@gmail.com>
CommitDate: Thu Nov 30 15:51:08 2017 -0800

    Display confirmation message when Adding new PXE Server
    
    https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1518142

 app/controllers/pxe_controller/pxe_servers.rb | 4 ++--
 1 file changed, 2 insertions(+), 2 deletions(-)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.