Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1516742 - OpenStack Tenant Sync is not working
Summary: OpenStack Tenant Sync is not working
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Providers
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
high
Target Milestone: GA
: 5.9.0
Assignee: Richard Su
QA Contact: Dave Johnson
URL:
Whiteboard: testathon
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-23 10:55 UTC by Luis Arizmendi
Modified: 2018-01-26 11:49 UTC (History)
9 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-12-20 09:47:18 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: Openstack


Attachments (Terms of Use)

Description Luis Arizmendi 2017-11-23 10:55:47 UTC
Description of problem:

After creating a new project in OpenStack it does not appear in CloudForms even with a provider refresh and having the tenant sync enabled in that OpenStack provider

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

100%


Steps to Reproduce:
1. Enable Tenant sync in OpenStack provider
2. Create new project in OpenStack (openstack project create newproject)
3. Go to CloudForms and Refresh Relationships
3. Confirm that the new tenant is missed 

Actual results:

Tenant does not appear in CloudFroms tenants

Expected results:

New tenant created in OpenStack is visible on CloudForms


Additional info:

Comment 2 Luis Arizmendi 2017-11-23 10:57:31 UTC
BUG appears on release 5.9.0.10


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.