Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1515749 - [RFE]: Enhance the message in the roles configuration, when there are 0 nodes assigned to the role
Summary: [RFE]: Enhance the message in the roles configuration, when there are 0 nodes...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: openstack-heat
Version: 12.0 (Pike)
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: Upstream M1
: ---
Assignee: Jiri Tomasek
QA Contact: Arik Chernetsky
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-21 10:02 UTC by Udi
Modified: 2018-09-17 09:18 UTC (History)
12 users (show)

Fixed In Version: openstack-heat-11.0.0-0.20180910162017.3c878a1.el7ost
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-09-17 09:18:14 UTC


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
OpenStack gerrit 547055 None None None 2018-08-07 13:30:18 UTC

Description Udi 2017-11-21 10:02:24 UTC
Description of problem:
If the user tries to edit a role (by clicking the pencil icon on the role) and there are currently 0 nodes assigned to that role, the dialog lists no properties and the user sees this message:

There are currently no parameters to configure in this section.

The message is misleading, the user can't guess that it is first needed to assign at least 1 node. Please add more information to the message.


Version-Release number of selected component (if applicable):
openstack-tripleo-ui-7.4.3-4.el7ost.noarch


How reproducible:
100%


Steps to Reproduce:
1. Click on a pencil icon in one of the roles that still has 0 nodes assigned to it.

Comment 3 Jason E. Rist 2018-08-06 14:19:29 UTC
This was fixed in heat, need to find the patch where it was fixed to put this in POST.

Comment 4 Jiri Tomasek 2018-08-07 13:30:19 UTC
Fixed by https://review.openstack.org/#/c/547055/ That patch allows to show role parameters even though the count is set to 0.

Comment 5 Amit Ugol 2018-09-17 09:18:14 UTC
This has changed enough to not be needing this feature.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.