Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1515577 - [atomic registry] Registry console goes to sporadic "Reconnect" [NEEDINFO]
Summary: [atomic registry] Registry console goes to sporadic "Reconnect"
Keywords:
Status: NEW
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Registry Console
Version: 3.7.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: ---
: 3.10.z
Assignee: Martin Pitt
QA Contact: Yanping Zhang
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-21 04:35 UTC by Yanping Zhang
Modified: 2019-02-13 22:59 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
yanpzhan: needinfo? (mpitt)


Attachments (Terms of Use)
disconnect_registry (deleted)
2017-11-21 04:35 UTC, Yanping Zhang
no flags Details
js-console-screenshot (deleted)
2018-05-17 01:46 UTC, Yanping Zhang
no flags Details

Description Yanping Zhang 2017-11-21 04:35:49 UTC
Created attachment 1356360 [details]
disconnect_registry

Description of problem:
Login registry console, after some time, the page goes to "Reconnect" page automatically. It doesn't happen always, but we meet this issue from time to time.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openshift v3.7.9
registry-console v3.7 image id:da3eb1ad67fe
      

How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1.Login registry console, wait for some time. Or run some registry console auto cases
2.
3.

Actual results:
1.Sometimes it shows "Reconnect" page. Refer to screenshot.

Expected results:


Additional info:

Comment 2 Martin Pitt 2018-04-23 06:03:09 UTC
When this happens, do you see any error in the JS console? (Ctrl+Shift+J in most browsers)

Comment 3 Yanping Zhang 2018-04-24 01:00:26 UTC
@martin sorry, we didn't check in the JS console when it happened, we will have a check in the JS console when we meet this issue next time.

Comment 5 Yanping Zhang 2018-05-17 01:46:18 UTC
Created attachment 1437733 [details]
js-console-screenshot

Comment 6 Martin Pitt 2018-06-22 17:35:17 UTC
Sorry, I wasn't able to debug that on that day, and the server is gone now. I don't see this behavior on CentOS CI or Cockpit's openshift cluster.

Comment 7 Yanping Zhang 2018-06-25 06:57:24 UTC
Will give a cluster env when we meet the issue again.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.