Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1515480 - VM Filters do not work properly
Summary: VM Filters do not work properly
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
medium
Target Milestone: GA
: 5.9.0
Assignee: Harpreet Kataria
QA Contact: Mike Shriver
URL:
Whiteboard: provider:filter
Depends On: 1512030
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-20 21:20 UTC by Satoe Imaishi
Modified: 2018-03-06 15:09 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version: 5.9.0.9
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of: 1512030
Environment:
Last Closed: 2018-03-06 15:09:13 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: CFME Core


Attachments (Terms of Use)

Comment 2 Mike Shriver 2017-12-11 14:33:26 UTC
Tested in CFME 5.9.0.12.20171205180333_3e32b3d

VMs/Instances are now correctly filtered with the default by provider filters available in the accordion menu.

I configured several infrastructure and cloud providers, and only the selected provider's instances/vms were displayed on the respective filtered view.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.