Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1513862 - [3.6] No header logo in Firefox 56/57 in project specific pages
Summary: [3.6] No header logo in Firefox 56/57 in project specific pages
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: OpenShift Container Platform
Classification: Red Hat
Component: Management Console
Version: 3.6.1
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
high
medium
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Jessica Forrester
QA Contact: Yadan Pei
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-16 07:19 UTC by Xingxing Xia
Modified: 2017-11-16 07:32 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-11-16 07:32:00 UTC


Attachments (Terms of Use)
No header logo in overview page (deleted)
2017-11-16 07:19 UTC, Xingxing Xia
no flags Details

Description Xingxing Xia 2017-11-16 07:19:06 UTC
Created attachment 1353266 [details]
No header logo in overview page

Description of problem:
No header logo in Firefox 56/57 in project specific pages, e.g. overview page, resource pages.
Logo appears on other pages such as About page, Deploy Image page, project list page, though
BTW checked online-stg which is v3.6.173.0.21, it also reproduces

Old Firefox such as 54/55 don't reproduce
Other browsers like Chrome don't reproduce, either
OCP v3.7.9 does not reproduce

Version-Release number of selected component (if applicable):
  First found in OCP v3.6.173.0.63 which is for errata advisory 31024
  Double confirmed in OCP v3.6.173.0.71

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Login to web console and check the header logo on the upper left

Actual results:
1. No logo in Firefox 56/57 in project specific pages

Expected results:
1. Logo appears

Additional info:

Comment 1 Xingxing Xia 2017-11-16 07:32:00 UTC
Found 3.6 has no logo but 3.7 has logo, so reported this bug. Double checked 3.5, it is as same as 3.6. So it is not bug. Sorry


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.