Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1513640 - [RFE] To register a capsule server with Satellite which needs to go via an http proxy, no option in satellite-installer --scenario capsule for performing this action
Summary: [RFE] To register a capsule server with Satellite which needs to go via an ht...
Keywords:
Status: NEW
Alias: None
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Installer
Version: 6.2.10
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium vote
Target Milestone: Unspecified
Assignee: satellite6-bugs
QA Contact: Perry Gagne
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-15 17:48 UTC by Subhash Mane
Modified: 2019-04-10 03:44 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:


Attachments (Terms of Use)

Description Subhash Mane 2017-11-15 17:48:09 UTC
1. Proposed title of this feature request
Ans: Capsuler installer with option for http proxy

2. Who is the customer behind the request?
     Account: name (acct #) Datacom Systems Limited
     TAM customer: NO
     SRM customer: YES (Azam Ali)
     Strategic: YES

3. What is the nature and description of the request?
Ans: N/A

4. Why does the customer need this? (List the business requirements here)
Ans: On corporate networks often security policies are locked down to require access to go via http proxy only.

5. How would the customer like to achieve this? (List the functional requirements here)
Ans: N/A

6. For each functional requirement listed, specify how Red Hat and the customer can test to confirm the requirement is successfully implemented.
Ans: N/A

7. Is there already an existing RFE upstream or in Red Hat Bugzilla?
Ans: NO

8. Does the customer have any specific time-line dependencies and which release would they like to target (i.e. RHEL5, RHEL6)?
Ans: Not at this stage, we worked around the issue by adding firewall policies.

9. Is the sales team involved in this request and do they have any additional input?
Ans: N/A

10. List any affected packages or components.
Ans: Capsule installer

11. Would the customer be able to assist in testing this functionality if implemented?
Ans: YES


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.