Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1511887 - Applications are not getting populated after performing SSA on Windows VM.
Summary: Applications are not getting populated after performing SSA on Windows VM.
Keywords:
Status: ON_DEV
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: SmartState Analysis
Version: 5.9.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: cfme-future
Assignee: Jerry Keselman
QA Contact: Satyajit Bulage
URL:
Whiteboard: smartstate:vm
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-11-10 11:15 UTC by Satyajit Bulage
Modified: 2019-04-05 03:27 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Category: ---
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Screenshot showing actual results (deleted)
2017-11-10 11:15 UTC, Satyajit Bulage
no flags Details

Description Satyajit Bulage 2017-11-10 11:15:00 UTC
Created attachment 1350425 [details]
Screenshot showing actual results

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):5.9.0.7.20171107212356_ed87902


How reproducible:100%


Steps to Reproduce:
1. Add any provider (I used vSphere-55)
2. Perform SSA on it
3.

Actual results: SSA retrieves all data except Applications.


Expected results: It should retrieve all information.


Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.