Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1456825 - Chargeback rate assignment page doesn't show duplicate clusters
Summary: Chargeback rate assignment page doesn't show duplicate clusters
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.8.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.10.0
Assignee: Hilda Stastna
QA Contact: Nandini Chandra
URL:
Whiteboard: ui:chargeback
Depends On:
Blocks: 1517918 1518392
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-05-30 12:42 UTC by Nandini Chandra
Modified: 2018-06-21 20:48 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version: 5.10.0.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
: 1517918 1518392 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2018-06-21 20:48:21 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Nandini Chandra 2017-05-30 12:42:34 UTC
Description of problem:
-----------------------
Sometimes clusters with the same name can exist in multiple providers. 
E.g. My appliance is managing vSphere 6.0 and vSphere 6.5 and "Cluster" exists in both these providers.

In such a scenario,the Chargeback rate assignment page only shows one of the two clusters.


Version-Release number of selected component (if applicable):
-------------------------------------------------------------
5.8


How reproducible:
-----------------
Always


Steps to Reproduce:
-------------------
1. Manage two providers that have at least 1 cluster with the same name.
2. Navigate to the Compute Rate Assignment page.
4. In the Assign to dropdwon, select 'Selected Cluster/Deployment Roles'.
5. The Selections section only shows "Cluster" once and does not indicate to which provider the cluster belongs.


Actual results:
--------------
'Cluster' is shown only once and there is no way to tell to which provider it belongs.


Expected results:
-----------------
There should be two clusters showing up and ideally they should indicate to which provider they belong (maybe something like "<provider>/<Cluster name>"


Additional info:
----------------

Comment 2 Nandini Chandra 2017-05-30 12:45:57 UTC
I believe this issue is also seen while assigning rates to 'Selected Datastores' on the Storage Rate Assignments page.

Comment 4 Hilda Stastna 2017-11-10 10:46:33 UTC
Just note that Compute Rate Assignment page can be found in
Cloud Intel -> Chargeback -> Assignments tab -> Compute.

Comment 5 Hilda Stastna 2017-11-10 12:40:47 UTC
fixing https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/pull/2692


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.