Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1365878 - Image List shows "Unknown image source" for images
Summary: Image List shows "Unknown image source" for images
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.6.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.7.0
Assignee: Zohar Gal-Or
QA Contact: Einat Pacifici
URL:
Whiteboard: container
Depends On:
Blocks: 1366599
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-08-10 11:58 UTC by Einat Pacifici
Modified: 2018-04-17 08:17 UTC (History)
10 users (show)

Fixed In Version: 5.7.0.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
: 1366599 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2017-01-11 20:04:43 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Unknown Image source (deleted)
2016-08-10 11:58 UTC, Einat Pacifici
no flags Details

Description Einat Pacifici 2016-08-10 11:58:22 UTC
Created attachment 1189590 [details]
Unknown Image source

Description of problem:
Some images (example: metrics-cassandra,metrics-hawkular-metrics, metrics-heapster)  are showing up with Image Registry = Known Image source.
Image source exists and should be seen in CFME.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.6.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Deploy metrics in openshift
2.Connect provider to CFME
3.Compute -->  Containers --> Container Images
4. View list

Actual results:
Image Registry (for metrics images) = Unknown Image Registry
pr
Expected results:
Image registry for these images should be provided. 

Additional info:
screenshot attached.

Comment 3 Federico Simoncelli 2016-08-10 12:47:43 UTC
Ari, it seems that "registry.access.redhat.com" is not properly parsed?

Comment 6 Zohar Gal-Or 2016-08-15 09:14:54 UTC
Submitted upstream:
https://github.com/ManageIQ/manageiq/pull/10464

Comment 7 Zohar Gal-Or 2016-08-15 09:19:42 UTC
Please note, in the attached screenshot, the first two images with "Unknown image source" are not a parse error but indeed with unknown registry.
The last 4 were fixed in the submit from previous comment.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.