Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1359643 - The page /api/v3/networkfilters does not exist, while the link to networkfilters under /api/v3 does exist
Summary: The page /api/v3/networkfilters does not exist, while the link to networkfilt...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: RestAPI
Version: 4.0.2
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
low vote
Target Milestone: ovirt-4.0.4
: 4.0.4
Assignee: Juan Hernández
QA Contact: Pavel Stehlik
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-07-25 08:17 UTC by Idan Shaby
Modified: 2016-09-26 12:34 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-09-26 12:34:13 UTC
oVirt Team: Network
juan.hernandez: ovirt-4.0.z?
juan.hernandez: exception?
rule-engine: planning_ack?
rule-engine: devel_ack+
rule-engine: testing_ack+


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 61305 master MERGED restapi: Remove `networkfilters` link from V3 2016-07-26 10:46:49 UTC
oVirt gerrit 61391 ovirt-engine-4.0 MERGED restapi: Remove `networkfilters` link from V3 2016-07-26 12:02:51 UTC

Description Idan Shaby 2016-07-25 08:17:26 UTC
Description of problem:
There's a link to networkfilters under /ovirt-engine/api/v3:
<link href="/ovirt-engine/api/v3/networkfilters" rel="networkfilters"/>
But /ovirt-engine/api/v3/networkfilters is an empty page.

Version-Release number of selected component (if applicable):
f409e62c50a23d56e239a178eaba5ebcdacb60b3

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Navigate to /ovirt-engine/api/v3 and see the networkfilters link.
2. Navigate to /ovirt-engine/api/v3/networkfilters and see that it's an empty page.

Comment 1 Juan Hernández 2016-07-25 10:22:04 UTC
The solution to this problem is to remove the "networkfilters" link from version 3 of the API.

Comment 2 Juan Hernández 2016-07-26 10:53:17 UTC
Moving to 4.0.4 as it isn't a severe issue and 4.0.3 is reserved for severe issues.

Comment 3 Meni Yakove 2016-09-01 07:49:53 UTC
ovirt-engine-4.0.4-0.1.el7ev.noarch


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.