Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1356534 - [ja_JP] Text positioning needs to be adjusted on pools->virtual machines->detach
Summary: [ja_JP] Text positioning needs to be adjusted on pools->virtual machines->detach
Keywords:
Status: NEW
Alias: None
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: Frontend.WebAdmin
Version: 4.1.0.3
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium vote
Target Milestone: ovirt-4.5.0
: ---
Assignee: bugs@ovirt.org
QA Contact: Lukas Svaty
URL:
Whiteboard:
: 1421978 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-07-14 10:35 UTC by Bhushan Barve
Modified: 2019-01-04 01:56 UTC (History)
8 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
oVirt Team: Virt
rbarry: ovirt-4.5?
bbarve: planning_ack?
bbarve: devel_ack?
rule-engine: testing_ack?


Attachments (Terms of Use)
ja_JP_detach (deleted)
2016-07-14 10:35 UTC, Bhushan Barve
no flags Details

Description Bhushan Barve 2016-07-14 10:35:08 UTC
Created attachment 1179727 [details]
ja_JP_detach

Description of problem: "Detach Virtual Machine(s) dialog contains a note, which is not fitted within the margin.
It is accessible by clicking Pools > Virtual Machines > Detach
See attached screenshot for details


Version-Release number of selected component (if applicable):
 Red Hat Enterprise Virtualization Manager バージョン: 4.0.2-0.2.rc1.el7ev 

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. login with ja_JP locale
2. go to Pools > Virtual Machines > Detach
3. observe the text at the bottom.

Actual results:
The text positioning is not proper on the screen, truncating with a line.

Expected results:
Text positioning should be proper.

Additional info:

Comment 1 Bhushan Barve 2017-02-14 10:36:15 UTC
*** Bug 1421978 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 2 Oved Ourfali 2017-02-15 13:12:51 UTC
Moving to the relevant team.
If you need assistance let us know.

Comment 3 Michal Skrivanek 2017-08-22 08:58:10 UTC
need to retest that in new GUI in 4.2

Comment 4 Bhushan Barve 2017-08-24 08:26:54 UTC
Will check this issue once localized 4.2 build is available.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.