Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 134816 - rp-pppoe uses old ifconfig instead of iproute2
Summary: rp-pppoe uses old ifconfig instead of iproute2
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: rp-pppoe
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ngo Than
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: FC5Target
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-10-06 14:42 UTC by Robert Scheck
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-13 09:46:56 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Robert Scheck 2004-10-06 14:42:50 UTC
Description of problem:
More or less the same like bug #132925 at the initscripts; so rp- 
pppoe uses the old ifconfig instead of the newer iproute2.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rp-pppoe-3.5-18

How reproducible:
# rpm2cpio rp-pppoe-3.5-18.src.rpm | grep ifconfig
Binary file (standard input) matches
# 

For example "adsl-connect" uses ifconfig.

Actual results:
rp-pppoe bases on and uses the old ifconfig instead of iproute2.

Expected results:
rp-pppoe should use ip of iproute2.

Comment 1 Ngo Than 2005-06-13 09:46:56 UTC
it's now fixed in rp-pppoe-3.5-28. Many thanks for your report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.