Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1074 - need summary
Summary: need summary
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 5.2
Hardware: i386
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-02-08 15:58 UTC by kdegrant
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-02-10 19:59:56 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description kdegrant 1999-02-08 15:58:15 UTC
I have a 486-33, 8MB RAM, Soundblaster 1x CD-ROM (old).

It seems that the program will never install.  I have tried
4 times, and it seems to slow down until it no longer is
running.  I think it looks a lot like a memory leak.

I get to the point of installing packages and the disk
starts writing hard (at first) and then after 5-10 packages
it slows down and finally stops altogether.  The average was
8 packages.

I installed the same version on a P5-90 and it works fine.
It looks like a memory problem when working with the lists
of packages.  Possibly writing them to a /tmp/ file instead
of using memory would work with machines.

This is either a bug in the older CD code or just in the
installer.

Comment 1 David Lawrence 1999-02-10 19:59:59 UTC
We have observed this to be a problem with low (8 or less) memory
machines and are working on finding a solution. This will probably be
an errata item when we finally fix the problem. Until then the main
workaround is to place at least 4-8 more megs of memory in the
machine.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.