Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1064432 - [RHEVM] [webadmin] [network labels] incorrect tool-tip display for logical networks assigned to host interface by labeling
Summary: [RHEVM] [webadmin] [network labels] incorrect tool-tip display for logical ne...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: oVirt
Classification: Retired
Component: ovirt-engine-webadmin
Version: 3.4
Hardware: x86_64
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
: 3.4.1
Assignee: Alona Kaplan
QA Contact: Martin Pavlik
URL:
Whiteboard: network
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-02-12 15:48 UTC by Martin Pavlik
Modified: 2014-05-08 13:36 UTC (History)
12 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-05-08 13:36:25 UTC
oVirt Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot 1 (deleted)
2014-02-12 15:48 UTC, Martin Pavlik
no flags Details
screenshot 2 (deleted)
2014-02-12 15:48 UTC, Martin Pavlik
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 25011 None None None Never
oVirt gerrit 25385 None MERGED webadmin: label group in setup networks shouldn't have tooltip Never

Description Martin Pavlik 2014-02-12 15:48:26 UTC
Created attachment 862395 [details]
screenshot 1

Description of problem:
if logical network is assigned by labeling in Setup Host Networks dialog, and user hoovers the mouse over the area with the label (see screenshot), previously displayed tooltip is displayed again. 

On screenshot 1 for example you can see tooltip for ovirtmgmt network displayed for label which is assigned to bond0

On screenshot 2 tooltip for bond is displayed when hoovering over label lb_1

Version-Release number of selected component (if applicable):
oVirt Engine Version: 3.4.0-0.7.beta2.el6 

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Create labeled network attached to cluster
2. Hosts -> your host -> Network Interfaces -> Setup Host Networks
3. Click on the pencil icon on interface (open the dialog for Label assingment)
4. Assign same label as network from step 1 has -> click OK
5. hoover over any item which has tooltip then hover over the label area (see screenshots), avoid hoovering any other objects with tooltips on the way to label area

Actual results:
previously displayed tooltip is displayed again on label area

Expected results:
either no tooltip, or correct tooltip displayed on label area

Additional info:

Comment 1 Martin Pavlik 2014-02-12 15:48:48 UTC
Created attachment 862396 [details]
screenshot 2

Comment 2 Lior Vernia 2014-02-23 11:34:15 UTC
For the moment it would be good enough to just get rid of the tooltip when hovering on labels.

Comment 3 Martin Pavlik 2014-02-24 07:39:29 UTC
(In reply to Lior Vernia from comment #2)
> For the moment it would be good enough to just get rid of the tooltip when
> hovering on labels.

For the moment it is ok, but for the future please take into account Bug 1063751 - [RFE] improve displaying information on Labels in Setup Host Networks dialog

Comment 4 Sandro Bonazzola 2014-05-08 13:36:25 UTC
This is an automated message

oVirt 3.4.1 has been released:
 * should fix your issue
 * should be available at your local mirror within two days.

If problems still persist, please make note of it in this bug report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.