Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1063288 - Import domain dialog empty selectboxes
Summary: Import domain dialog empty selectboxes
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal
Version: 3.3.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
: 3.4.0
Assignee: Tal Nisan
QA Contact: Aharon Canan
URL:
Whiteboard: storage
Depends On:
Blocks: rhev3.4snap1
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-02-10 12:22 UTC by Petr Beňas
Modified: 2016-02-10 19:05 UTC (History)
11 users (show)

Fixed In Version: av4
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
oVirt Team: Storage


Attachments (Terms of Use)
screenshot of the malformed dialog (deleted)
2014-02-10 12:22 UTC, Petr Beňas
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 25570 None None None Never

Description Petr Beňas 2014-02-10 12:22:34 UTC
Created attachment 861372 [details]
screenshot of the malformed dialog

Description of problem:
Import domain dialogue is missing some fields

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.3.0-0.46.el6ev

How reproducible:
100% 

Steps to Reproduce:
1. Have a datacenter in Up state
2. Storage -> Import domain
3. Select the Datacenter

Actual results:
See the screenshot

Expected results:


Additional info:
Does not happen in 3.4.

Comment 3 Tal Nisan 2014-03-04 15:09:12 UTC
What actually happens here is that once a data center already has an ISO domain and an import/export domain there are no other options for storage import as these are the two only option and the selectboxes are empty, obviously this is not clear and a message should be displayed

Comment 4 Aharon Canan 2014-03-23 12:25:07 UTC
Reproduced using av4, No message appears .

1. create DC with data domain, ISO domain and export domain.
2. under storage click "import domain"
3. in the pop up, select the relevant DC from step 1.
4. No message appears.

Comment 5 Tal Nisan 2014-03-23 12:27:02 UTC
Aharon, the message should appear like all the other messages in those dialogs, a yellow exclamation mark near the DC selection box and when you hover on top of it you should see the error message

Comment 6 Aharon Canan 2014-03-23 13:21:08 UTC
following comment 5, verified

I think that maybe we can give "red" message without the need to hover on top of the "I" sign.

Comment 7 Itamar Heim 2014-06-12 14:10:58 UTC
Closing as part of 3.4.0


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.