Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.
Bug 1056 - need summary
Summary: need summary
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: aboot
Version: 5.1
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-02-06 05:52 UTC by teejay
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-02-06 23:01:23 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description teejay 1999-02-06 05:52:47 UTC
I've been looking for similar problems for days, and asking
gurus to no avail......
I can not install
boot disk begins loading and......

boot failed.

I give up, help!?

I BOUGHT the cd, created 4 different boot disks, removed
all cards in my pc one at a time, and all at the same time,
changed every option in the (phoenix) bios such as non pnp,
dos/other, etc etc. ????????????????????????????‰

Comment 1 David Lawrence 1999-02-06 23:01:59 UTC
This is usually accounted to bad floppies or bad floppy drive. Try
using fresh diskettes or swapping the drive with a known good drive to
see if it helps.This is usually accounted to bad floppies or bad floppy drive. Try
using fresh diskettes or swapping the drive with a known good drive to
see if it helps.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.