Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 972751

Summary: [User Portal] Search in add permission dialog always searches the same domain
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager Reporter: movciari
Component: ovirt-engine-webadmin-portalAssignee: Yair Zaslavsky <yzaslavs>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Pavel Stehlik <pstehlik>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 3.2.0CC: acathrow, bazulay, dyasny, ecohen, iheim, oourfali, Rhev-m-bugs, sgrinber, ykaul, yzaslavs
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: infra
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2013-06-16 14:25:48 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: Infra RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description movciari 2013-06-10 14:10:13 UTC
Description of problem:
Search in "Add permission to User" dialog in userportal ignores selected domain and always searches the same domain

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.2.0-11.30 (sf17.5)

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. In VM permissions subtab click Add
2. Try searching for users with different domains selected

Actual results:
Search always returns users from same domain, ignoring domain you selected

Expected results:
Search should only return users from selected domain

Additional info:
works correctly in webadmin

Comment 1 Simon Grinberg 2013-06-16 11:36:57 UTC
duplicate of Bug 923191 ?

Comment 2 Yair Zaslavsky 2013-06-16 14:25:48 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 923191 ***