Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 872

Summary: Help :P
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: warrior
Component: pppAssignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.2   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: alpha   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-01-18 22:15:59 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description warrior 1999-01-18 22:07:11 UTC
Im having problems dialing my ppp0 with my modem, the first
modem i used with linux was, push come to shove, a WinModem
(Yick), but after finding out this was not supported, i
went out and bought a new one, which with all due respect,
was not easy, finally i found a nice lil shop that sold
Linux-Compatible modems, thus i bought a Generic 56K
Internal (Cirrus Chip) Modem, which was said to be
compatible, BUT, when i switched the modems, went into
Linux and dialed up, the good part was, i can now hear the
dial tone, the bad part, it wouldnt CONNECT! it would dial-
in, connect for 2 seconds, and disconnect, try to connect
again, i even tookoff the TIMEOUT "5" setting, it still
didnt work, its getting so irritating, ive looked for
answers everywhere from IRC, to ICQ, to mailing lists,
everyone says find a driver, but your site doesnt seem to
have one for that particular modem, or any modem for that
matter, please help....

Comment 1 David Lawrence 1999-01-18 22:15:59 UTC
This is a problem that should be solved through our technical support
department. Please contact support with this issue at
http://www.redhat.com/support or use our mailing lists at
http://archive.redhat.com.

Comment 2 openshift-github-bot 2018-05-01 17:49:52 UTC
Commit pushed to master at https://github.com/openshift/source-to-image

https://github.com/openshift/source-to-image/commit/be7f83aeebde03d490b43429545f999741419890
Parse multiple volumes via semicolon delimeter.

Fixes issue #872