Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 86254

Summary: Wrong path in config_vars.mk gives mod_jk build errors
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Need Real Name <steinar.bang>
Component: httpdAssignee: Joe Orton <jorton>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Brian Brock <bbrock>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-04-09 16:31:54 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
Correct the LIBTOOL path for use by autoconfig scripts none

Description Need Real Name 2003-03-18 08:50:22 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.5 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020809

Description of problem:
The path in the LIBTOOL variable setting of 
/usr/lib/httpd/build/config_vars.mk seems to be left over from the 
original build of httpd, and points to a nonexistent directory
on the disk.

It caused the rebuild of the mod_jk source RPM from apache
to fail. Because it was found by the autoconfig script of
the mod_jk package, the only fix I could find for this, was to edit
config_vars.mk

Version-Release number of selected component (if applicable):
httpd-devel-2.0.40-11

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Download the tomcat-connectors source RPM from:
http://jakarta.apache.org/builds/jakarta-tomcat-connectors/jk/release/v1.2.2/rpms/tomcat-connectors-1.2.2-1jpp.src.rpm
2.install it with rpm --install 
3.edit the tomcat-connectors.spec file to make sure only buildjk20 is defined to
be 1, and change paths containing "httpd2" to "httpd"
4. run rpmbuild -ba /usr/src/redhat/SPECS/tomcat-connectors.spec, and it will
fail because of the reported bug
    

Additional info:

Comment 1 Need Real Name 2003-03-18 08:51:30 UTC
Created attachment 90638 [details]
Correct the LIBTOOL path for use by autoconfig scripts

Comment 2 Joe Orton 2003-04-01 16:15:16 UTC
This has been fixed in Raw Hide for a while, and the fix will be included in an
upcoming erratum.

Comment 3 Mark J. Cox 2003-04-09 16:31:54 UTC
An errata has been issued which should help the problem described in this bug report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2003-139.html