Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 85588

Summary: Starting help spawns xterm which doesn't disappear
Product: [Retired] eCos Reporter: Jonathan Larmour <jifl-bugzilla>
Component: ConfigToolAssignee: John Dallaway <jld>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact: John Dallaway <jld>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 2.0 beta 1CC: jifl-bugzilla
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-06-20 16:20:05 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jonathan Larmour 2003-03-04 19:12:12 UTC
Description of problem:

Starting help spawns an xterm (with title "sh") which doesn't disappear.
Evidently to run htmlview. It doesn't even disappear when htmlview exits... it
evidently is running "more" on the htmlview output, and waits for you to press
space.

(And incidentally gnome-help-browser started by htmlview on RHL 7.2 can't even
cope properly with /opt/ecos/ecos-2.0b1/html/index.html - it adds in extra bullets.)

Comment 1 Alex Schuilenburg 2003-06-20 16:20:05 UTC
This bug has moved to http://bugs.ecos.sourceware.org/show_bug.cgi?id=85588