Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 85490

Summary: Register Link Returns Server 500 Error.
Product: Red Hat Web Site Reporter: Mark Lane <mark>
Component: OtherAssignee: Web Development <webdev>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Web Development <webdev>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: current   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
URL: http://www.redhat.com/apps/community/LUG/index.html
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-07-23 14:07:31 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Mark Lane 2003-03-03 18:41:35 UTC
Description of problem:
Unable to register new User Group. Register link returns following error.

<quote>
500 Internal Server Error

website:
java.lang.NullPointerException
</quote>

Version-Release number of selected component (if applicable):
N/A

How reproducible:
Everytime. IE doesn't return this error but times out. Mozilla and Opera return 
this error.

Steps to Reproduce:
1. goto url: http://www.redhat.com/apps/community/LUG/index.html
2. Chose either link to register a User Group.

    
Actual results:
Webserver returns following error.

<quote>
500 Internal Server Error

website:
java.lang.NullPointerException
</quote>


Expected results:

Registration form of some type comes up.

Additional info:
This is annoying as I am trying to register our User Group.

Comment 1 Mark Lane 2003-03-04 22:57:35 UTC
Now the form comes up but when you submit the form, you end up going to the 404 
page.