Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 84916

Summary: sound does not work
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Dan <zphreak217>
Component: kernelAssignee: Arjan van de Ven <arjanv>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Brian Brock <bbrock>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-06-05 17:12:09 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Dan 2003-02-23 21:13:18 UTC
Description of problem:The notebook's sound does not work on a 
M5451 PCI AC-Link Controller Audio Device made by the ALi Corperation, driver by
Trident.  The Notebook computer is manufactured by KDS.  From installation the
sound drivers are not loaded correctly or are not currently supported by the
"Phoebe" beta

Version-Release number of selected component (if applicable):Redhat Linux 8.0.94


How reproducible: sounds can not be played


Steps to Reproduce:
1.play an audio file
2.
3.
    
Actual results:


Expected results:


Additional info: