Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 849

Summary: X font server segfaults
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: boultonj
Component: XFree86Assignee: David Lawrence <dkl>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.1CC: boultonj
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-01-17 21:07:48 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description boultonj 1999-01-16 12:59:59 UTC
Running RedHat 5.1, upgraded to the December XFree86
updates including XFree86-xfs-3.3.3-1.i386.rpm.  Now if
I try to use xfs, it segfaults as X tries to start up,
making X die shortly afterward.  strace on xfs revealed
nothing useful.  Since I'm running kernel 2.2.0pre7, I
verified that it also had problems on 2.1.130, which it
does.  I'm using the SVGA server with an S3 Virge on a
Cyrix 6x86/166+.  To work around the problem, I have
stopped using the font server, but I'd like to be able
to use it.

Comment 1 Aleksey Nogin 1999-01-17 02:55:59 UTC
This is a duplicate of #511

Comment 2 Jeff Johnson 1999-01-17 21:07:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 511 ***