Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 84380

Summary: Installer hangs during post install with "loop over non-sequence"
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Jon Hudson <jhudson>
Component: anacondaAssignee: Michael Fulbright <msf>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.3   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-02-20 00:09:25 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jon Hudson 2003-02-15 04:48:50 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)

Description of problem:

This is a bootable CD that I created to do a site specific Redhat 7.3 install.

It all goes well. CD boots fine, install beings. Partitions go fine, all rpms 
get installed fine. It then goes into the post-install phase and gets hung up 
on this error.

Traceback (innermost last):
 File "/usr/bin/anaconda", liine 633, in ?
  intf.run(id, dispatch, configFileData)
 File "/usr/lib/anaconda/text.py", line 429, in
run
  (step, args) = dispatch.currentStep()
 File "/usr/lib/anaconda/dispatch.py", line 250,
in currentStep
  args = self.bindArgs(stepInfo[1])
 File "/usr/lib/anaconda/dispatch.py", line 232,
in bindArgs
  for arg in args:
TypeError: loop over non-sequence


Please help =) I need to get this working to convince my company to switch to 
linux.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Boot off my cd =)
2.
3.
    

Actual Results:  I get the error I included in the description and the 
installation fails.

Expected Results:  
The post install should have finished and should have a happy linux box.

Additional info:

Please please help me =)

Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-15 20:02:50 UTC
Could you please attach the complete traceback you receive.

Comment 2 Jon Hudson 2003-02-20 00:09:25 UTC
UG!!!!

So sorry. Turned out to be an error on my part. Turned out that "info" 
and "kudzu" needed to be installed for it to work.

Thanks much,
Jon