Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 83431

Summary: openoffice clipboard failure in 1.0.2-1
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Warren Togami <wtogami>
Component: openoffice.orgAssignee: Jakub Jelinek <jakub>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: high    
Version: phoebeCC: mitr
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-02-07 00:07:18 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 79579    

Description Warren Togami 2003-02-04 04:42:36 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030131

Description of problem:
openoffice-1.0.2-1 from Rawhide completely lost its ability to copy/paste text
with any other application.  Previous version 1.0.1 worked.  Even select +
middle-click wont work.  Copy & paste within OpenOffice itself works.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice-1.0.2-1

Comment 1 Elton Woo 2003-02-04 17:29:46 UTC
I can confirm that this also happens on my system, too.

Comment 2 Jakub Jelinek 2003-02-07 00:07:18 UTC
Should be fixed in openoffice-1.0.2-2.