Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 83349

Summary: GRUB not booting on Tyan Tahoe II
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Lamar Owen <lowen>
Component: grubAssignee: Jeremy Katz <katzj>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Glen Foster <glen>
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-06-29 20:44:55 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 79579    

Description Lamar Owen 2003-02-03 03:08:59 UTC
Description of problem:
After a successful install of GinGin4 (phoebe 2), the system will not reboot.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Phoebe 2 release.

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1.Install 
2.reboot
3.See garbage after a GRUB string.
    
Additional info:

Tyan Tahoe II 440FX motherboard with dual Pentium II 266.
Adaptec AHA2940UW
Seagate ST15150N 4.2GB HD
ES 1370 sound card
Hauppage BT878 TV card.
Intel eepro100 NIC
Avance Logic ALG2064i graphics (anaconda reports an ELSA GLoria-L)

Repeatable with a different VGA card.

Comment 1 Lamar Owen 2003-02-03 04:53:07 UTC
*** Bug 83351 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 2 Jeremy Katz 2003-02-04 19:47:43 UTC
Did this work in 8.0?  Does it work if you comment out the splashimage line from
grub.conf?

Comment 3 Jeremy Katz 2003-06-29 20:44:55 UTC
Closing due to inactivity.