Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 83106

Summary: erros in Building eCos
Product: [Retired] eCos Reporter: ramanamurthy <ramanamurthy.saripalli>
Component: ConfigToolAssignee: John Dallaway <jld>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: John Dallaway <jld>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 1.3.1CC: jifl-bugzilla
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: arm7   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-30 13:48:21 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description ramanamurthy 2003-01-30 11:41:32 UTC
Description of problem:
While building the eCos it is generating the makefiles with unix notation path 
eg: //C/eCos. While executing makefile in the build process it is failing to 
open the unix notation path in windows configuration tool. When i change the 
path to Windows notation like c:\eCos it starting execution but giving 
compilation errors. How to overcome this problem.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
    
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Jonathan Larmour 2003-01-30 13:38:41 UTC
Use the host tools from http://sources.redhat.com/ecos/anoncvs.html

John, please close this bug with reason CURRENTRELEASE (only the owner can do it!)