Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 82644

Summary: vim-X11 package is not installed when ticking off VIM in the 'editors' box
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Scott R. Godin <rhbugzilla>
Component: compsAssignee: Tim Powers <timp>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0CC: notting
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-24 17:56:31 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Scott R. Godin 2003-01-24 13:10:02 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
X is installed, vim is installed, gvim is not. had to go find it and install
manually. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install from scratch
2.choose packages custom or otherwise
3.make sure to select vim and X 
    

Actual Results:  gvim (aka vim-X11*.rpm) is not installed

Expected Results:  gvim gets installed with all the rest of vim

Additional info:

Comment 1 Bill Nottingham 2003-01-24 17:56:31 UTC
Added as an optional component.