Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 82519

Summary: Inbox icon in shortcut bar doesn't show number of unread messages
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Marc Deslauriers <marc.deslauriers>
Component: evolutionAssignee: Jeremy Katz <katzj>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: phoebe   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-02-02 05:52:00 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Marc Deslauriers 2003-01-23 00:53:34 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030115

Description of problem:
When new mail is received, the Inbox icon in the shortcut bar doesn't show the
number of unread messages in the Inbox. All other icons in the shortcut bar do
correctly. The Inbox icon on the drop down selector shows it correctly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-1.2.1-4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Open Evolution
2.Get a new message
3.Look at the Inbox icon, no unread count.
    

Actual Results:  Text under the icon says "Inbox"

Expected Results:  Text under the icon reading "Inbox (5)" or something similar

Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-02 05:51:42 UTC
This isn't necessarily unexpected as described at 
http://support.ximian.com/cgi-bin/ximian.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=312

Comment 2 Marc Deslauriers 2003-02-02 14:28:25 UTC
Actually, this looks more like what I have:

http://bugzilla.ximian.com/show_bug.cgi?id=31545