Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 8232

Summary: Unable to Configure Dell Latitude CPx H500GT Laptop
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: chrjo04
Component: XFree86Assignee: Preston Brown <pbrown>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-03 21:10:43 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description chrjo04 2000-01-06 17:41:14 UTC
Just got a Latitude H500GT w/ATI Rage 3D 8MB video card and installed
RedHat6.1. XConfiguration installs the Mach64 server and recommends
1024x768 at 32bpp. When I try to test it the screen turns some funny
colors and then dies. If I choose not to test and accept it's values
and startx the screen just goes blank. I have tried all resolutions and
color depths with the same results. I also tried the fix mentioned in a
previous post meant for a Inspirion. Does anyone have a suggestion as
how to fix this? I was never able to get it working properly with the
CPi400GT w/NeoMagic 256ZX either. Thanks

Comment 1 Preston Brown 2000-02-03 21:10:59 UTC
I'm sorry, but we have no way of verifying this in the lab as we do not have
this laptop.  Additionally, the system is not Red Hat certified, so there is
little we can do here beyond suggest you try XFree86 3.3.6 and look for
additional information on the net.