Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 81934

Summary: displays sigprocmask(2) man page incorrectly
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Tim Waugh <twaugh>
Component: libgnomeAssignee: Havoc Pennington <hp>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: phoebe   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-02-03 18:36:29 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Tim Waugh 2003-01-15 12:10:50 UTC
Description of problem:
Parts are omitted from the rendering of sigprocmask(2).

Version-Release number of selected component (if applicable):
yelp-2.1.4-1

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Navigate to the man page of sigprocmask
2. Search for 'as follows'.
3. Compare with 'man sigprocmask'.
    
Actual results:
Table of 'how' values is missing.

Expected results:
Table of 'how' values is shown.

Additional info:

Comment 1 Alexander Larsson 2003-01-15 14:18:50 UTC
This looks like a gnome2-man2html bug. Reassigning to libgnome.


Comment 2 Tim Waugh 2003-02-03 18:36:29 UTC
Seems to be fixed in libgnome-2.2.0.1-1.