Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 81618

Summary: icon disappeared after upgrade
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Florin Andrei <florin>
Component: etherealAssignee: Radek Vokal <rvokal>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-09-14 10:57:58 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Florin Andrei 2003-01-11 09:34:48 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
I applied the latest Ethereal upgrade. But after i did that, the Ethereal icon
disappeared from the menus. Now i have to launch Ethereal from an xterm.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Didn't try


Additional info:

Comment 1 Phil Knirsch 2003-11-25 14:06:03 UTC
Which version are you using?

Read ya,m Phil