Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 80448

Summary: --builtin=" does not work
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Jordan Russell <jr-redhatbugs2>
Component: mkinitrdAssignee: Erik Troan <ewt>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-06-11 19:00:56 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jordan Russell 2002-12-26 19:00:00 UTC
Description of problem:
If you include an "=" sign after "--builtin", the option appears to be ignored.

Version-Release number of selected component (if applicable):
mkinitrd-3.4.28-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
# mkinitrd -f --builtin raid1 /boot/initrd-2.4.20.img 2.4.20
(...no error...)
# mkinitrd -f --builtin=raid1 /boot/initrd-2.4.20.img 2.4.20
No module raid1 found for kernel 2.4.20

Expected Results:  "--builtin raid1" should be equivalent to "--builtin=raid1"

Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2003-01-06 05:21:15 UTC
For now, workaround with '--builtin foo' but the fix is in cvs and will be in
3.4.34-1