Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 80012

Summary: (SOUND CMPCI)Installer loops without sample sound CM8738
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Need Real Name <the_bum>
Component: kernelAssignee: Arjan van de Ven <arjanv>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact: Brian Brock <bbrock>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i586   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-09-30 15:40:18 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Need Real Name 2002-12-18 19:13:20 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
sndconfig detects my soundcard as 
" MODEL : C-Media Electronics Inc | CM8738 "
after that when i okay for the sound sample. It just loops up & i never get to
hear the sound. And Never comes out also.I kill after some 30mins or so in vain
. But My sndcard is still unconfigured. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.sndconfig
2.ok
3.ok
4. Loop without sound heard
    

Actual Results:  An infinite loop and my keyboard is jammed if in console mode.
else the terminal is jammed untill ctrl-D in init 5 mode

Expected Results:  i should have heard a Sample sound and also my snd card
should have had configured properly

Additional info:

Comment 1 Bugzilla owner 2004-09-30 15:40:18 UTC
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/