Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 79494

Summary: install on intel 845 (eg dell gx260) does not work from warm boot
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Tim Coote <tim+redhat.com>
Component: XFree86Assignee: Mike A. Harris <mharris>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2002-12-12 12:31:48 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Tim Coote 2002-12-12 12:31:41 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021108

Description of problem:
Even after setting turning off probing for the card, picking the vesa driver,
and setting the video ram to 8MB in the Setup, the install process comes up with
a black screen on reboot.

It is possible to work around this by sshing to the machine from elsewhere,
halting the machine and restarting, but this is not very convenient for stand
alones.

I think that this is a feature of the Intel graphics controller on these Dell
machines.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install rh8.0 either text or grahics, but with graphics as the default setup
2.automatic reboot after the install comes up with the black screen
3.
	

Actual Results:  no visible information

Expected Results:  gdm login screen

Additional info:

cold boot fixes the problem

Comment 1 Mike A. Harris 2002-12-12 14:41:38 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 74974 ***