Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 78663

Summary: standard install does not install mozilla-psm
Product: Red Hat Enterprise Linux 2.1 Reporter: Nick Strugnell <nstrug>
Component: anacondaAssignee: Michael Fulbright <msf>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 2.1   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-10 06:57:43 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Nick Strugnell 2002-11-27 11:29:22 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76C-SGI [en] (X11; I; IRIX 6.5 IP32)

Description of problem:
Under the default install, mozilla-psm is not installed. Therefore, when a user
boots into X and starts a browser first time, and are invited to login into RHN
to register their new machine, they are rewarded with an error dialogue telling
them to install mozilla-psm. There is no indication that this is found on disc 1
of the install media.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install AS2.1 with the default options	
2. start X
3. start mozilla and try to login to RHN
	

Actual Results:  dialogue saying 'This page is not viewable - install
mozilla-psm to view this page'

Expected Results:  should have been able to login to RHN

Additional info:

Comment 1 Christopher Blizzard 2002-11-27 20:09:48 UTC
-> over to anaconda to have it added to the default install

Comment 2 Jeremy Katz 2003-01-10 06:57:43 UTC
This was fixed in the final AS 2.1.  Please make sure you're not using an
earlier spin.