Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 78107

Summary: login hangs at "Red Hat Network Icon" loading phase
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Mike Zingale <zingale>
Component: rhn-appletAssignee: Adrian Likins <alikins>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0CC: wtogami
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2005-09-30 21:34:55 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Mike Zingale 2002-11-19 05:35:58 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020827

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. login
2.
3.
	

Actual Results:  the machine locks up cold.  I cannot switch to any virtual
consoles.  The only recourse is to reboot.

Expected Results:  I should be able to log in

Additional info:

This is a standard RH8 upgrade, with GNOME as my desktop, and init level 5 by
default.  I am running the nvidia drivers, and will try it without them if I am
able to.  When I log in through gdm, The different icons progress across the
bottom of the redhat splash image, until it gets to the "Red Hat Network Icon"
icon, and then things hang.  The mouse is unresponsive, and I cannot switch to
virtual consoles or ssh into the box.