Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 78077

Summary: unable to compile because of missing dependency
Product: [Retired] Red Hat Raw Hide Reporter: Michael Lee Yohe <michael>
Component: evolutionAssignee: Jeremy Katz <katzj>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 1.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-07-17 21:08:13 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Michael Lee Yohe 2002-11-18 19:58:35 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
I was attempting to compile evolution 1.2.0-1 from Rawhide and received the
following:

checking for pilot-link version >= 0.11.4... configure: error: pilot-link >=
0.11.4 required
error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.52159 (%build)

pilot-link is not mentioned in Requires nor BuildRequires

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. download SRPM of evolution from Rawhide
2. rpmbuild -ba evolution.spec (you know what to do)
	

Actual Results:  checking for pilot-link version >= 0.11.4... configure: error:
pilot-link >= 0.11.4 required
error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.52159 (%build)

Expected Results:  rpm should say "you need to update pilot-link".

Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2002-11-18 20:08:16 UTC
Added in CVS

Comment 2 Michael Lee Yohe 2003-07-17 21:08:13 UTC
Closing out this bug.  No longer an issue.