Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 77595

Summary: Installer fails when loading slang rpm - aic7xxx driver problem
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Need Real Name <pshaheen>
Component: anacondaAssignee: Michael Fulbright <msf>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i586   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2002-11-10 17:45:24 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Attachments:
Description Flags
dump of error none

Description Need Real Name 2002-11-10 02:37:47 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Q312461)

Description of problem:
Installer will not get past the point where it tries to load the slang rpm.  
I'm using an iso image that I've downloaded twice and validated it with the 
md5 checksum and media check option in the installer.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Run an install
2.
3.
	

Additional info:

Comment 1 Need Real Name 2002-11-10 02:38:52 UTC
Created attachment 84388 [details]
dump of error

Comment 2 Need Real Name 2002-11-10 05:43:02 UTC
After further research, it looks like the aix7xxx module is barfing...

<4>scsi0:0:6:0: Attempting to queue an ABORT message
<4>scsi0:0:6:0: Command found on device queue
<4>aic7xxx_abort returns 0x2002


Comment 3 Michael Fulbright 2002-11-11 15:40:07 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 75377 ***