Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 7755

Summary: installer only formats and turns on one swap partition
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Matthew Galgoci <mgalgoci>
Component: installerAssignee: Erik Troan <ewt>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: mgalgoci
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-22 18:50:40 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Matthew Galgoci 1999-12-11 21:30:24 UTC
This bug pertains at least to the following build of Red Hat Linux:

porkchop:/mnt/test/6.1-2/i386 on 12-11-1999 @3:00pm est.

While installing using an expert text install, an nfs install method, and a
custom install class, the installer did not format all swap partitions.
Only the first swap partition on /dev/hda was formatted and turned on. The
next partition on /dev/hda that was of type swap was not formatted,
activated, or added to /etc/fstab.

This was a low memory machine, so the isntaller activated the swap
partition early.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-22 18:50:59 UTC
This issue is resolved in the latest cut of the installer (available in beta)