Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 7752

Summary: Fetchmail doesn't work with imap preauth
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Joerg Dorchain <joerg>
Component: fetchmailAssignee: Bernhard Rosenkraenzer <bero>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-05 23:20:09 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Attachments:
Description Flags
Problem describtion and possible fix none

Description Joerg Dorchain 1999-12-11 11:42:27 UTC
I don't know wether this is a bug in fetchmail or imap (both from Redhat
Linux 6.1). The appended file contains a problem description and a patch
I'll also upload the patched versions to contrib.redhat.com

Joerg

Comment 1 Joerg Dorchain 1999-12-11 11:43:59 UTC
Created attachment 40 [details]
Problem describtion and possible fix

Comment 2 Nalin Dahyabhai 2000-02-05 23:20:59 UTC
Thanks for the heads-up.  This was incorporated into 5.2.1 the week after you
filed this report. Newer versions of fetchmail are currently in Raw Hide, and
are slated for inclusion in our next release.