Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 77186

Summary: LICQ is not present in KDE menu, but is in the GNOME menu
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Peter van Egdom <p.van.egdom>
Component: licqAssignee: Thomas Woerner <twoerner>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: phoebe   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-16 15:08:50 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Peter van Egdom 2002-11-02 16:15:33 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
I can't find the Licq icon in the KDE menu, though it does seem to be
present in the Gnome menu.


This can be fixed by modifying the file :

       "/usr/share/applications/net-licq.desktop"

and removing the line :

       OnlyShowIn=GNOME;

in that file.


When KDE is restarted, Licq shows up in the KDE 'extra' menu.



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Start KDE, try to find the LICQ icon.
2. Start GNOME, try to find the LICQ icon.
3.
	

Actual Results:
The LICQ icon is present in the GNOME menu, but not in the KDE menu.

Expected Results:
LICQ icon should be present in both the KDE and the GNOME menu's.

Additional info:

licq-1.2.0a-2
licq-qt-1.2.0a-2
licq-kde-1.2.0a-2
licq-gnome-1.2.0a-2
licq-text-1.2.0a-2

Comment 1 Peter van Egdom 2002-12-26 16:08:34 UTC
Described problem still occurs in Red Hat Linux release 8.0.92 (Phoebe).
Described fix still works.

Comment 2 Thomas Woerner 2003-01-16 15:08:50 UTC
Fixed in rawhide in rpm licq-1.2.3-3 or newer.