Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 77032

Summary: wget in post of kickstart
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Need Real Name <jcmoore>
Component: wgetAssignee: Karsten Hopp <karsten>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2002-10-31 04:36:59 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Need Real Name 2002-10-31 04:36:53 UTC
Description of Problem:
During the %post section of a kickstart install, wget will not recursively pull 
all of the files in a subdirectory of a specified directory.  This is only the 
case during an install, after installation and the system is booted into a full 
install, the exact same command works correctly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
wget-1.8.2-3

How Reproducible:
every time

Steps to Reproduce:
1. Perform a kickstart install and put a wget command in the %post section.
ex: 
wget --quiet -r -np -P / -nH --cut-dirs=2 -
http://192.168.100.1/install/generic/tftpboot/
2. 
3. 

Actual Results:
Directories and their contents are not recursively downloaded

Expected Results:


Additional Information: