Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 7673

Summary: RPM (actually gnorpm)
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: attfuzz
Component: gnorpmAssignee: Matt Wilson <msw>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-14 22:07:58 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description attfuzz 1999-12-08 01:50:26 UTC
When I fire up the Gnome RPM and do the web find, everything works great
until I double click on an app or hit the plus sing next to it, then Gnome
RPM shuts down, the search button works and RPM works if I've downloaded a
file, just the web thing doesn't work.

Comment 1 Jeff Johnson 1999-12-08 12:36:59 UTC
This is a gnorpm problem ...

Comment 2 Elliot Lee 2000-02-14 22:07:59 UTC
FWIW I can't reproduce this problem with gnorpm-0.9-14 and rpm-3.0.4-0.38

Comment 3 Preston Brown 2000-08-18 18:49:44 UTC
fixed in 0.9-15 and later.