Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 7543

Summary: Graphical logins are not displayed with the w or who commands
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: David Balažic <david.balazic>
Component: utempterAssignee: Erik Troan <ewt>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1Keywords: Security
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-28 22:24:47 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description David Balažic 1999-12-03 15:50:50 UTC
Graphical logins are not noted anywhere in the system.
So the 'w' or 'who' command doesn't display them.
Neither are any started gnome-terminals noted.
So I may work in X , but 'w' would display zero logged in users.

I did a "GNOME workstation" install from the RG6.1-ISO from FTP.

P.S.: It may not be related to utempter package , I just guessed,
because a bug report must belong to some package.

Comment 1 Preston Brown 2000-02-28 22:24:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 7507 ***