Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 7065

Summary: rp3 segfault when ip alias exists
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Ken Pratt <kpratt>
Component: rp3Assignee: Nalin Dahyabhai <nalin>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-03-09 23:23:21 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Ken Pratt 1999-11-17 00:28:09 UTC
After installing single alias on eth0, the rp3 program would no longer
execute.  It would segfault.

When the alias is removed, rp3 works fine.

Comment 1 Ken Pratt 1999-11-17 00:31:59 UTC
Using rp3-1.0.1-1

Comment 2 Michael K. Johnson 1999-11-19 22:56:59 UTC
Try
ftp://people.redhat.com/johnsonm/rp3/rp3-1.0.2-1.i386.rpm
and see if it fixes the problem for you.

Thanks!

Comment 3 Michael K. Johnson 1999-12-09 00:54:59 UTC
Try
ftp://people.redhat.com/johnsonm/rp3/rp3-1.0.3-1.i386.rpm
and
The latest initscripts (4.71) from RawHide and see if they, together, fix
the problem.

Comment 4 Nalin Dahyabhai 2000-02-07 20:02:59 UTC
This bug has been untouched for almost two months.  I'm going to assume the
original reporter has solved the problem.