Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 7006

Summary: printtool fails to see printer and lpt1 port
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Glenn Billings <gbillings>
Component: printtoolAssignee: Bernhard Rosenkraenzer <bero>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: dcase, gbillings
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-11-15 10:30:29 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Glenn Billings 1999-11-15 07:00:06 UTC
Installed RH 6.1 on machines that previously ran Windows and RH 6.0.
Machines are Pentium Pro and Pentium with an HP LJ6L printer.

The printer port detection failed to even detect the lpt1 port or both
machines.

Regards,
Glenn Billings

Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 1999-11-15 10:30:59 UTC
This is a problem of the installer. It forgets to add the line
"alias parport_lowlevel parport_pc"
to /etc/conf.modules. Add the line manually and it'll work.