Note: This is a beta release of Red Hat Bugzilla 5.0. The data contained within is a snapshot of the live data so any changes you make will not be reflected in the production Bugzilla. Also email is disabled so feel free to test any aspect of the site that you want. File any problems you find or give feedback here.

Bug 6826

Summary: kfm open-with menus broken - browser lists
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Seth Vidal <skvidal>
Component: kdebaseAssignee: Preston Brown <pbrown>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: high    
Version: 6.1CC: barry, unterstab
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-11-29 18:19:12 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Seth Vidal 1999-11-08 17:56:09 UTC
when you right click on an icon in kfm and select open-with
you get a window that allows you to type in a command or use
the menu browser to select and app to run.

When you click the browser you will receive a list of
groups.

However NO applications are listed in  those groups.
It just lists "This group is empty"

I've checked with kde's BTS and it does not appear there -
As well when compiled  from tgz's it works ok.

Comment 1 Barry Zurawicz 1999-11-28 18:40:59 UTC
I too am experiencing this problem and would be able to provide more information
if requested.

Thank you.

Comment 2 Preston Brown 1999-11-29 18:19:59 UTC
this is fixed in an upcoming errata release.